Мегафон

Концерт: Скот Хендерсон во „Станица 26“

Концерт: Скот Хендерсон во „Станица 26“

Еден од највлијателните гитаристи на денешницата повторно во Скопје! По концертот каков што друг во Скопје не се памети и по барање на публиката, Scott Henderson во рамките на својата европска турнеа доаѓа одново во Скопје. Уште еден квалитетен настан во организација на продукцијата „3 гонга“ што не смее да се пропушти. Среда 7-ми март во клубот „Станица 26“ со почеток во 20:00 часот. Билетите се веќе во претпродажба.