Мегафон
акустичарска вечер

Концерт на македонските кантавтори во „Јавна соба“

Концерт на македонските кантавтори во „Јавна соба“

На 6. декември, вторник од 20:30 ве покануваме заедно да уживаме во безвременските хитови и преубави стихови на петмина фантастични македонски музичари!
На поткровјето во „Јавна Соба“ оваа вечер ќе настапуваат ЈАКОВ ДРЕНКОВСКИ, АЉОША СИМЈАНОВСКИ, ЏИНА ПАПАС- ЏОКСИ, ЖАКЛИНА СТЕВКОВСКА и АЛЕКСАНДАР СТЕФАНОВСКИ – ЈАБЛАН!
Набавете си ги вашите билети навреме по цена од 500 денари.