Мегафон

Концерт на „Културно-уметнички работници“ и пријателите во МКЦ

Концерт на „Културно-уметнички работници“ и пријателите во МКЦ
Претстојниот петок, 07 октомври 2022  година со  почеток 20:00 часот во МКЦ – Скопје концерт ќе одржи култниот македонска рок ен рол бенд  „Култирно-уметнички работници“ поддржан и засилен со  пријателите.
Специјални гости на концертот на култните К.У.Р. ќе бидат: „Катран“ и „Сватовски“.
Влез 200 денари на билетарата на МКЦ, а билетите можат да се набават и online на: https://bileti.mkc.mk
Влезот на врата пред концертот ќе чини 300 денари.
Реализацијата на концертот е поддржана од Град Скопје.