Љубов и Секс

Колку чини ескорт-девојка во Скопје, Битола, Кичево, Кавадарци?

Колку чини ескорт-девојка во Скопје, Битола, Кичево, Кавадарци?

Ескорт сервисот и ескорт-девојките, не се ништо ново кај нас, ниту во светот. Повеќе онлајн сајтови како што се Вrothels in the world, escort girls news и други нудат ескорт придружба во повеќе градови низ Македонија како што се Скопје, Битола, Кичево, Кавадарци и други.

На овие сајтови има фотографии од девојките на кои вообичаено им е прикриено лицето, детален опис на нивните физички предиспозиции, како и листа на сексуалните услуги кои ги даваат, како и контакт телефони.

Цената се движи од 150 евра за час до 1.000 евра за 12 часа.