Радио Милева
Јасна, гласна и сликовита

Коко Ти не потсети како изгледа моќта на задникот на силните, здрави жени! (ФОТО)

Коко Ти не потсети како изгледа моќта на задникот на силните, здрави жени! (ФОТО)

Коко Ти Остин, американската старлета и сопруга на раперот Ајс Ти,  често со гордост истакнува дека е по потекло Србинка.

“Моќта на задникот на силните, здрави жени” –  е нејзината порака.

Откако Коко ја објавила фотографијата, добила и негативни и позитивни коментари, па за првите таа го ажурираше нејзиниот статус, нагласувајќи дека во нејзиното време немало многу бели модели на со такави пропорции и дека нејзиниот изглед не бил во склад со тогашните модни критериуми. Научила дека мора да се бори со тенки модели во ерата кога изгледот како оној што ја красел Кејт Мос беше единствениот валиден стандард за убавина.

Јасна, гласна и сликовита… Само што ретко кој  и верува дека нејзиниот изглед е чисто дело на природата.

Инаку Коко Ти Остин ќе пристигне во Белград, во јуни оваа година заедно со сопругот Ајс Ти, кој ќе има концерт со групата “Body Count” пред белградската публика.

Останати вести од Радио Милева