Радио Милева

Kој вели дека не се разбира во мода? Еве колку вреди чантата на Драган Стојковиќ Босанац

Kој вели дека не се разбира во мода? Еве колку вреди чантата на Драган Стојковиќ Босанац
фото: Милан Илиќ/рас србија

Стајлингот на Драган Стојковиќ Босанац често знаат да се најде на мета на шеговити коментари во реалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Меѓутоа, еден аксесоар со кој Босанац се појави во музичкото шоу го покажува спротивното.

фото: Милан Илиќ

Имено, во „Ѕвездите на Гранд“ може често да се слушне дека композиторот не се интеренсира за мода и дека не го интеренсираат брендирани работи, но вистината е сосема поразлична.

Чантата која ја носи Босанац припаѓа на брендот „”Emporio Armani”.

фото: митар митровиќ

Факвите торби чинат 1 500 фунти односно 100 000 денари бидејќи се изработени од најфина кожа.

Останати вести од Радио Милева