Радио Милева
дали се препозна?

Кој кого мести по дома: Вака Вељко Pажанатовиќ се пошегува со својата убава сопруга Богдана (ФОТО)

Кој кого мести по дома: Вака Вељко Pажанатовиќ се пошегува со својата убава сопруга Богдана (ФОТО)

Вељко Ражанатовиќ и неговата сопруга Богдана го очекуваат своето второ дете, синот на кој ќе му дадат име Крстан. Во меѓувреме синот на Цеца се пошегува на сметка на убавата сопруга за тоа  што таа прави по дома и како му го отежнува животот.

Вељко Ражнатовиќ на својот Инстаграм профил сподели објава за машко-женските односи во куќата.

„Маж – машко лице кое не знае каде се работите во куќата. Сопруга – женска личност која постојано ги разместува работите низ куќата и намерно, свесно создава конфузија, така што сопругот ќе мора да и се обрати за помош за наоѓање работи низ куќата, поради што таа се чувствува супериорна над него, иако е во прашање подол трик“ – споделил Вељко на својот „Инстаграм“ профил и на истиот  ја означи својата драга Богдана. Дали неговата убава сопруга се препозна или секоја сличност е случајна… на ред е да повлече потег Богдана!

Фото: Инстаграм принтскрин/ ac3isb4ck

Останати вести од Радио Милева