Живот и Стил

Кој е најсилниот знак во Зодијакот?

Кој е најсилниот знак во Зодијакот?

Многумина сметаат дека Јарецот е најсилен хороскопски знак, но не е баш така. Во прашање е Шкорпијата.

Силата на Шкорпиите е во нивната неверојатна брзина на регенерација и страста со која пристапуваат на животот.

Плутон им обезбедува вулканска сексуална енергија, како и способност да навлезат во мистериите на метаморфозата, трансформацијата и духовната моќ што може да ја претвори Шкорпијата во спонтано суштество.

извор: маркукуле.ком