Радио Милева
балконски љубовници

Кога страста е посилна и од умот и од срамот: Секс на балкон среде бел ден во Сараево (ВИДЕО 18 +)

Кога страста е посилна и од умот и од срамот: Секс на балкон среде бел ден во Сараево (ВИДЕО 18 +)

Љубовната страст има чудна моќ. Кога ќе те обземе, го поматува умот. Кај некои и тотално… До даска! Особено кај оние, на кои егзибиционизмот им ја мултициплира возбудата, па сексот на јавно место повеќекратно им го зголемува задоволсвото.

На Интернет кружи видео од дуото кои очигледно сакаат да експериментираат и не им е непријатно да ги прават „оние работи“ пред љубопитните погледи на своите соседи на отворена сцена. Или поточно на нивниот балкон, што е евидентно  од документираниот материјал кој еден од соседите го снимал во моментите на комшиската страст. Ним очигледно тоа не им пречело премногу, напротив. А можеби сето тоа било и заради она што само кај балканците го има: „За инает на комшиите“, со оглед  на тоа дека клипот е снимен среде бел ден, во источно Сараево!

Излези момче право на тераса и посматрај ја комшиската класа… А деновиве, штом комшијата  ќе замине на работа, бујрум откаршија и на прво утринско комшиско кафе… на тераса кај комшиката!

Извор: Јутарњи.ба

Останати вести од Радио Милева