Радио Милева
тазе породена кај А-Ми-Џи

Кога Миа Борисављевиќ почна да „меша“, Огњен Амиџиќ занеме не можејќи да го симне погледот од неа! (ВИДЕО)

Кога Миа Борисављевиќ почна да „меша“, Огњен Амиџиќ занеме не можејќи да го симне погледот од неа! (ВИДЕО)

Затегната и без траги на вишок,  Миа Борисављевиќ покажа дека жените може да изгледаат добро и веднаш по породувањето. Во „А-Ми -Џи“ шоуто на Огњен Амиџиќ деколтето на Миа од кое се прелеваа бујните гради постојано ги мамеше кадрите на камерите, а со тоа и погледите на ТВ гледачите… Но вистинското задоволство дојде дури кога таа стана и почна датверкува на задедената музика во шоуто.

Огњен Амиџиќ ја праша пејачката да наброи две колешки кои изгледаат подобро од неа, и две  полошо од неа.

Што се однесува до мене, нема…“  – се пошегува Амиџиќ на сметка на својот изглед.

“Па, колку што јас знам, и од мене нема“ – рече Мија самоуверено.

Но, таа не сакаше состави листа од колешки кои пеат полошо од неа, па како алтернација мораше да тверкува на зададена музика. А кога стана и „замеша“, вртејќи со га*ето лево – десно, горе – долу… водителот занеме неможејќи да го симне погледот од неа!

Како изгледаше како да се погледне на снимката подолу (на 8:55 минути):

Останати вести од Радио Милева