Промотер

„Кога боли душава“ е нова емотивна балада на Тања Јовановска Трајкова (видео)

„Кога боли душава“ е нова емотивна балада на Тања Јовановска Трајкова (видео)

Во рамки на 22-та издание на Фолк Фест 2021 година, пејачката Тања Јовановска Трајкова ја објави својата песна „Кога боли душава“.

Текстот е на Александар Стевановски, а музиката и аранжманот се на Златко Миладиноски.

„Кога боли душава“ е емотивна балада во која може многумина да се пронајдат.

Во продолжение слушнете ја новата песна на Тања.

Инаку, втора година по ред, поради актуелната Ковид пандемија, Фолк Фест Роса не се одржува во живо.