Радио Милева

Ќерката на Синан Сакиќ со шокантен статус за Анабела: Изгледа Гаги не ја тепал доволно, штом ќерка и Луна ја учи на вакви работи!

Ќерката на Синан Сакиќ со шокантен статус за Анабела: Изгледа Гаги не ја тепал доволно, штом ќерка и Луна ја учи на вакви работи!

Како и повеќето луѓе во Србија и околните земји кои барем еднаш јго гледале реалното шоу  „Задруга“, така и ќерката на фолк легендата Синан Сакиќ, како и сите други, има свој став кон учесниците. Само што таа го искажува јавно, на својот Фејсбук профил.

Секако, најинтригантен е триаголникот помеѓу Киа – Слоба и Луна, бидејќи ситуацијата од ваков тип е првата што можевме да ја видиме пред камерите во едно реално шоу.


Ќерката на Синан Сакиќ на социјалните мрежи напишала интригантен статус на оваа тема, во ја допира и мајка на Луна, пејачката Анабела Атијас, заради што таа сериозно била потресена.

„Дојдов до заклучок дека оваа Луна уште е и добро дете, каква е мајка и! Зарем и беше тешко на Анабела на ќерка и да и каже: Луна, почекај,  човекот да ја реши својата ситуација,  па потоа пуштај му се. А таа: „Жал ми е, етре се случи љубов, па овоа, оноа… Па луѓето си се допаѓаат … гледам љубов тука …“! Алоооо… ќе ѝ објасни ли некој на таа жена дека  нечиј брак е светост, каков и да е,  додека тој брак трае! –  пишува ќерка на Синан и продолжувасо уште потешки обвинувања:

Ах, да, заборавив дека и нејзиниот сегашен сопруг кога се смуваа, беше зафатен… Веројатно и тој бил “несреќен”. Впрочем, и таа имала тежок живот, дете на разведени родители, војна, лош брак  во кој мажот ја тепал… Ама  очигледно не доволно… Штом ништо не научила, па и таа и ќерка и ги крадат тужите мажи! – пишува во својот статус Ѓулкица.

Останати вести од Радио Милева