Радио Милева
се потсети на летото

Ќерката на Харис Џиновиќ објави фотографија на која позира по долна облека, па ја разбуди машката фантазија

Ќерката на Харис Џиновиќ објави фотографија на која позира по долна облека, па ја разбуди машката фантазија

Ќерката на Харис Џиновиќ, Џина Џиновиќ е активна на социјалните мрежи, па често знае да објави фотографии со кои ќе го привлече вниманието.

Така беше и овојпат кога на социјалните мрежи објави фотографија на која позира во долна облека.

Џина се потсети на летото и ги истакна своите атрубити во прв план.

За потсетување, нејзиниот татко, пејачот Харис Џиновиќ неодамна зборуваше за провокативните фотогорафии на ќерката.

-Сама го одбра тој пат, сака тоа да го прави. Добро и оди. Јас на Џина не и се мешам од две причини: Зошто да се мешам, нашите животи потполно се различни, немаме исти сфаќања, изјави пејачот неодамна.

Останати вести од Радио Милева