Радио Милева
бомба... секс бомба

Ќерката на „Ѕвездата на Гранд“ раскопчана до папок во бело струкирано сако, а под него – гола: Хелена е како сирена… од која запира здивот! (ФОТО)

Ќерката на „Ѕвездата на Гранд“ раскопчана до папок во бело струкирано сако, а под него – гола: Хелена е како сирена… од која запира здивот! (ФОТО)

Ќерката на “Ѕвездата на Гранд“, пејачот  Милан Топаловиќ Топалко, уште еднаш ги измами воздишките и воодушевувањата на мажите, што впрочеем редовно го прави  во речиси секоја модна комбинација!

Овој пат, таа на себе носеше панталони и палто, но дури и во тоа издание, таа изгледа повеќе од предизвикувачки и провокативно.

Имено, ќерката на „Ѕвездата на Гранд“ позираше во раскопчана до папок бело струкирано сако, а под него – гола.  а уште една потврда  дека Хелена е како сирена… од која запира здивот!


„Таа е бомба… секс бомба!“ – е само еден од многуте комплименти што Хелена Топаловиќ ги доби за својот изглед на објавените фотографии.

Особено мажите не останаа рамнодушни на бујните облини,  што расната Хелена така гордо ги истакна во преден план во овој  свој стајлинг.

Останати вести од Радио Милева