Радио Милева

Ќе ви се заврти во главата кога ќе дознаете колку заработува Јована Јоксимовиќ месечно!

Ќе ви се заврти во главата кога ќе дознаете колку заработува Јована Јоксимовиќ месечно!

Веста дека Срѓан Предојевиќ и Јована Јоксимовиќ ја напуштија телевизија „Пинк“ и заминаа на „Прва“, многумина ги остави во чудо.

Како што дознава српскиот магазин ВИП, причината е висината на платата.

Имено, водителите на утринската програна на српска „Прва“ ќе добиваат плата од т3 илјади евра месечно. Како што открива извор до медиумот, овој тандем не би се пренасиочил освен за нешто што и тоа како им одговара.

-Тие долго работеа на „Пинк“ и таму се им беше како под конец. Понудата од „Прва“ им дојде како нарачана  и воопшто не се двоумеа да ја прифатат, вели соговорникот и открива дека Јована и нејзиниот колега добиле можност со себе да ги имаат и своите најверни соработници.

Останати вести од Радио Милева