Љубов и Секс

Ќе се шокирате кога ќе слушнете што користат луѓето наместо кондоми

Ќе се шокирате кога ќе слушнете што користат луѓето наместо кондоми

Не знаеме кој помислил дека пластичните кеси и ракавици ќе бидат добра замена за кондомите, но има неколку „храбри“ луѓе кои не ја научиле оваа важна животна лекција, па пробале на различни начини да направат кондом од нивно сопствено производство.

Ви пренесуваме неколку вакви обиди, со апел да не го пробувате истото.

Пластична кеса
Овој метод минатиот месец го испробале двајца виетнамски студенти бидејќи им било срам да одат да купат вистински кондоми. Како завршил тој обид? Крваво и во блиската болница.

Ќеса за мраз
Ова го открила секс писателката и едукаторка Ана Сантос од Филипините, бидејќи овој метод е доста популарен меѓу паровите во таа земја кога не можат да добијат кондоми.

Гумени ракавици
Ова го покажа студијата од 2014 година спроведена меѓу Британки, кои признаа дека понекогаш користат пластични кеси или гумени ракавици како замена за кондоми.

Балони со вода
Исповедта на еден пар по употребата на воден балон наместо кондом изгледала вака: „Никогаш не сме виделе пенис со таква боја“. Доволно паметно.

Проѕирна фолија
Некои жени виткаат вистински колбаси во фолија, но некои ја користат и кога станува збор за машки колбаси, покажало друго истражување од 2015 година.

извор:попара.мк