Радио Милева
Инцидент во „Задруга“

Кија и Слобо се навредуваа со погрдни зборови, па се степаа… Обезбедувањето едвај ги раздвои!

Кија и Слобо се навредуваа со погрдни зборови, па се степаа… Обезбедувањето едвај ги раздвои!

Кија и Слоба жестоко се скараа, а потоа дојде и до физички контакт, па во еден момент мораше да реагира и обезбедувањето. По вербалното препукување Кија фрли со плстично шише со вода по Слобо. Потоа стана, ја трескаше вратата и се упати кон него, па го фати за вратот, а тој ја зграпчи за раката и ја оттурна, но пред да дојде до посериозен инцидент влета обезбедувањето и ги одвои.

Караницата продолжи со пцости, навреди и закани, а Кија одново се обиде да  го нападне бившиот сопруг, но обезбедувањето успеа да ги раздвои.

Кија го нарече Слобо гнида, неранимајко и  лажливец, и рече дека е гневна, дека не може да поверува како лажел. Откако ги изнесоа надвор, брачните другари ги продолжија своите расправии во дворот.

Погледнете ја тепачката каква што до сега ја немало во „Задруга“:

Останати вести од Радио Милева