Радио Милева
доста му е

Кевин Костнер на маки поради сопругата која немилосрдно со исцица финансиски – сега судот е на ред чукне за крај

Кевин Костнер на маки поради сопругата која немилосрдно со исцица финансиски – сега судот е на ред чукне за крај

Кевин Костнер и неговата сопруга се појавиле на суд во Санта Барбари каде во тек е судскиот спор околу старателството над нивните деца и висината на алиментацијата.

Актерот остро ги прокоментирал барањата на поранешната партнерка и судејќи по неговите зборови, нешто не е како што треба.

Актерот Кевин Костнер тврди дека неговата и натаму законска сопруга Кристин станала толку неразумна што повела „немилосрден џихад“ против него, додал и дека нејзиното ново момче ѝ натаму ѝ дава илјадници долари.

Според неговите зборови, таа има многу непријатели и неправедно го осудува него, а тој ѝ дал повеќе од милион долари откако таа поднела барање за развод.

Кевин Костнер изгледал прилично нерасположено додека одел во судот, додека Кристин се наоѓала внатре со нејзините адвокати.

Актерот смета дека Кристин не била искрена за тоа колку пари поседува, па истакнал дека нејзиното момче ѝ дало 20.000 долари. Во судските документи не се наведува името на тој маж, но извори кажале дека станува збор за Џош Конор којшто неодамна со Кристин патувал на Хаваите. Инаку, тој е нивен заеднички пријател.

Извори кои се блиски до Кристин и Џош тврдат дека тие двајца се во врска. Меѓутоа, Кристин на суд го негирала тоа и истакнала дека во текот на престојот на Хаваите ја делела собата со својот најдобар пријател, пишува „TMZ“.

Кевин Костнер од друга страна порачал дека Кристин во тајност ги зела неговите 105.000 долари за да ги плати адвокатите. Повторно изјавил дека таа со парите од алиментацијата си плаќала пластични операции, приватни теретани и „нераспоредени трошоци со кредитна картичка“ кои биле наменети за нивните деца. Костнер тврди дека пластичните корекции годишно ја чинеле 188.500 долари.

„Не планира да бара работа, ниту да се занимава со било која активност која носи приход“, порачал Костнер и додал дека таа бара да се зголеми алиментацијата за да не работи ништо.

Судијата повремено одредил износот на aлиментацијата да биде 129.000 месечно, рочиштето трае и денеска, кога ќе се одреди новата бројка на алиментација, пишува „TMZ“.

фото:Profimedia

Останати вести од Радио Милева