Ништо лично

Македонската естрада на „големата граѓанска прослава“: Уценети, уплашени, воодушевени, рамнодушни или алчни?

Власта се коцкаше со името на државата и идентитетот на македонскиот народ па ги прокоцка… Или барем е на чекор тоа да го направи!...
Ништо лично

Откако најави дека ќе им наплаќа паркинг: Моторџиите му се собраа, а Шилегов се држеше за своите… „аргументи“! (ФОТО)

Скопскиот градоначалник и неговата свита советници со нова генијална идеја, за нова давачка. Отсега и моторџиите ќе плаќаат паркинг...
Ништо лично

Доскорешниот уметнички директор Орце Гелевски реагира: Годинешниов „Фолк фест Валандово“ е скандалозен уште пред и да почне!

Во пресрет на годинешното издание на  „Фолк фест Валандово 2018“, со своја реакција се јави долгогодишниот музички новинар, а последниве...
Ништо лично

Градоначалникот Шилегов побара идеи од граѓаните за аерозагадувањето, прв се јави Иван – Исцелител… и го најде лекот! (ФОТО)

Загадувањето во Скопје достигна енормни размери! Не се диши ни со гас маска! Мерки, вакви, мерки онакви… на крај мерки никакви не се...