Радио Милева
Што ја мачи?

Катарина Ивановска ги тргна прашалниците за тажното лице: Проблем во љубовта или со парите?

Катарина Ивановска ги тргна прашалниците за тажното лице: Проблем во љубовта или со парите?

Познатиот македонски топ модел Катарина Ивановска одамна не објавила некој нов моден ангажман, но затоа пак е препуштена на летно уживање, вода, плажа, љубов…

Катарина е често активна на Инстаграм, особено со „стори“ објавите, а со една од последните покажа дека како и повеќето и таа е загрижена за пари.

Инфлацијата горе- долу сите не измести од животниот колосек, па ретко кој ја заобиколил оваа актуелна и задрижувачка тема.

Убавата Катарина во една од своите објави пишува:

-Луѓето ме гледаат тажна и автоматски помислуваат проблеми во љубовта. Нее, ми требаат пари.

Прашалниците на тажното лице имаат одговор во две реченици. Парите се проблем, не нешто друго, а во љубовта на Ивановска се’ е под контрола.

За потсетување, таа и Перо Антиќ неодамна беа заедно на одмор во Турција.

фото:Инстаграм/Катарина Ивановска

Останати вести од Радио Милева