Радио Милева

Катарина Грујиќ проговори за врската со фудбалерот

Катарина Грујиќ проговори за врската со фудбалерот

Пејачката Катарина Грујиќ не е во врска со фудбалерот Огњен Варањеш, демантира пејачката откако во медиумите од соседството се појави таква шпекулација.

-Бев шокирана кога ја прочитав веста дека ние двајцата сме во врска. Илјадапати кажав дека нема да зборувам за приватноста, но поединци упорно се обидуваат да прават приказна каде што нема. Огњен и јас се познаваме, другари сме, но не сме во врска, категорично негира пејачката.

Останати вести од Радио Милева