Радио Милева
Со верување за наесен

Каролина Гочева поради проблеми со здравјето го откажа концертот во Охрид, па јавно се огласи за нејзината состојба (фото)

Каролина Гочева поради проблеми со здравјето го откажа концертот во Охрид, па јавно се огласи за нејзината состојба (фото)

По концертот насловен „Ајде да летаме Greatest hits“ кој се случи на1-ви јили во Скопје, Каролина Гочева имаше најава за уште еден таков кој требаше да се случи утре 4-ти Август во Охрид.

За жал, публиката нема да има можност да ја слуша и гледа Каролина во Охрид бидејќи концертот е откажан.

Причината за откажувањето на концертот е здраствената состојба на Каролина која јавно се обрати на социјалните мрежи и напиша дека не се чувствувала добро и е ковид позитивна.

Драги мои… Многу се радував на нашата средба во Охрид и многу сакав да ја повториме онаа магична вечер од Скопје, но… од синоќа не се чувствувам добро, денес се тестирав и имам корона. За жал, мораме да го откажеме концертот планиран за четврток во Охрид. Се гледаме во следна прилика, а на Охрид ќе му се оддолжам со концерт наесен!- пишува Гочева.

Пред да го напише ова, им го честиташе празникот Илинден на сите Македонци, а стотина со честитка и мисла за побрзо закрепнување се редеа под објавите.

Останати вести од Радио Милева