Радио Милева
нова фризура

Каролина Гочева новата година ја започна со нова промена – Како ви се допаѓа во вакво издание? (фото)

Каролина Гочева новата година ја започна со нова промена – Како ви се допаѓа во вакво издание? (фото)

Нова година, нови 365 дена, нов почеток. За некои новата година значи и да се започне нешто ново, да се направи промена, да се направи “чистка“ од “пријателите“ или пак да се направи некоја физичка промена.

Ја испративме 2021 година и ја дочекваме 2022, повеќето во домашна атмосфера без голема помпа и со надеж следната да биде подобра година, да заврши пандемијата со коронавирусот и да се врати нормалнииот живот.

Јавните личности преку социјалните мрежи со искрекни желби и честитки ја честитаа 2022 година.

Македонската пејачка Каролина Гочева, 2022 година ја започна со промена.

Имено, пејачката ја скрати својата долга коса и сега има рамна, пократка коса.

Таа назадрави за остварени соништа и нови надежи.

Како ви се допаѓа Каролина со новата фризура?

фото: инстаграм/каролина гочева

Останати вести од Радио Милева