Мегафон

Каролина, Гаро со синовите Тавитјан и Јана Стојановска специјални гости на концертите на Раде Шербеџија во Скопје!

Каролина, Гаро со синовите Тавитјан и Јана Стојановска специјални гости на концертите на Раде Шербеџија во Скопје!

Каролина, Гаро и браќата Тавитјан и Јана Стојановска ќе бидат специјални гости на претстојните концерти на Раде Шербеџија што ќе се одржат на 4 и 5 ноември во МОБ. Познатиот поет, пејач и актер со холивудска слава во рамките на двата концерта ќе го промовира материјалот од својот нов албум и ќе биде придружуван од неговиот бенд „Западни колодвор“.

Освен новиот материјал, на репертоарот ќе се најдат и класици како што се: „Не дај се Инес“, „Мени се душо од теби не растаје“, „Чекај ме“, „Имам пјесму за тебе“ и други. Влезнците  се веќе во продажба, и можат да се набават преку продажната мрежа на „Купи карти засе“, „Југотон“ и онлајн.