Радио Милева

Карлеуша за можната средба со Аца Лукас: „Прашање е дали ќе се потепаме“

Карлеуша за можната средба со Аца Лукас: „Прашање е дали ќе се потепаме“

Јелена Карлеуша се појави на роденденот на Милица Павловиќ, а на списокот на гости беше и Аца Лукас со кој Јелена не е во добри односи.

Имено, Јелена била расположена и подготвена да одговори на сите прашања.

Едно од прашањата се однесуваше на нејзиниот колега односно дали ќе се поздрават доколку се појави, а таа одговори:

„Подобро би било прашањето дали ќе се степаме“, одговори Карлеуша.

Веднаш по одговорот пејачката се упатила внатре, но сигурно немало инцидент.

фото: ата имагес

Останати вести од Радио Милева