Радио Милева
бесценета сцена

Карлеуша со една фотографија ја расплака јавноста: Објава полна емоции! (ФОТО)

Карлеуша со една фотографија ја расплака јавноста: Објава полна емоции! (ФОТО)

Слушнавме или прочитавме безброј пати дека луѓето живеат се’ додека има кој на нив да се сеќава. Споменот за Дивна Карлеуша денес е жив како и пред една или две години. Таа е присутна секој ден во мислите и разговорите на нејзината ќерка Јелена Карлеуша.

Од време на време, една од најопуларните пејачки во регионот умее и да ги сподели своите спомени за нејзината покојна мајка на социјалните мрежи. Истото се случи и вчера, кога објави фотографија направена пред четири -пет години, на која ги гледаме ќерките на Јелена, Атина и Ника, во прегратка на баба им Дивна. Немаше коментар, бидејќи нема зборови со кои може да се опише оваа бесценета сцена.

Во едно од многуте потсетници за времето поминато со Дивна, Јелена рече:

„Ми кажа толку многу прекрасни и паметни работи. Таа остави прекрасна трага. Таа ме научи дека само добрите луѓе оставаат белег. Добри луѓе, големи борци … Она што го имавме јас и мајка ми, се вика апсолутна љубов. Heа должам она што сум денес и што ќе бидам“ – рече Јелена споделувајќи ја објавата полна емоции.

Останати вести од Радио Милева