Радио Милева

Карлеуша повторно брутална кон Вики: Ми се повраќа кога таа ќе проговори!

Карлеуша повторно брутална кон Вики: Ми се повраќа кога таа ќе проговори!

Јелана Карлеуша и Вики Миљковиќ повторно завојуваа во „Ѕвездите на Гранд“, која ЈК и порача на колешката дека и се повраќа од неа штом ќе проговори. Повод за новата кавга беше тоа што Ана Бекута и кажа на Вики дека сигурно е заљубена штом и паѓа копчето од џемперот. Вики почна да се правда дека тоа нема врска и дека одамна е во среќен брак.

-Јас веќе сум заљубена. Повеќе од тоа не можам, а повторно сигурно нема да се заљубам, кажа пејачката, а на тоа се надоврза Јелена.

-Пред да повратам да му се обратам на кандидатот. Кога Вики ќе прозбори, мене веднаш ми се повраќа, имам пеперутки во стомакот кои ме тераат на повраќање, кажа Карлеуша демонстрирајќи како повраќа поради колешката.

Вики ја сослуша прозивката на Јелена и патем и порача дека нема ништо против нејзиното повраќање и дека гледачите тоа би сакале да го видат:

-Тогаш може почесто да гледаш во мене!

Останати вести од Радио Милева