Радио Милева
првпат проговори

Карлеуша по три години првпат откри низ поминувала кога нејзините голи фотографии се појавија во медиумите: „Помислував на најлошото и му кажав на Душко“

Карлеуша по три години првпат откри низ поминувала кога нејзините голи фотографии се појавија во медиумите: „Помислував на најлошото и му кажав на Душко“

Карлеуша по три години првпат откри низ поминувала кога нејзините голи фотографии се појавија во медиумите: „Помислував на најлошото и му кажав на Душко“

Oдносот меѓу Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ е на мета на јавноста од 2019 година кога во медиумите исплива наводно нејзината афера со Огњен Врањеш и во медиумите се појавија нејзините голи фотографии.

Карлеуша првпат откри дека за време на медиумскиот линч низ кој поминувала пред две години помислувала на најлошо и како успеала да се извлече од депресијата.

Пејачката исто така откри како во тој период изгледал нејзиниот однос со сопругот Душко Тошиќ.

-Тогаш преживеав пекол и масовно јавно силување…и пекол во куќата, поради тоа ми беше посебно тешко. Во еден момент помислив на најлошото и тоа му кажав на Душко ( неговиот одговор нема овде да го напишам, но никогаш нема да го заборавам). Потоа само на дното ми се случи нешто неверојатно. Се разбуди инатот во мене и го исклучи системот на преживување, напиша Јелена и првпат откри како изгледал нејзиниот живот во времето кога сите медиуми пишуваа за нејзината афера.

Карлеуша исто така истакна дека во тој период и најголема поддршка и била нејзината мајка Дивна Карлеуша која ја бодрела да се бори и дека никој не треба да плаче поради никој.

фото: Бошко Карановиќ/инстаграм/карлеушастар

Останати вести од Радио Милева