Мегафон

Калиопи викендов ќе одржи концерт во Грделица (фото)

Калиопи викендов ќе одржи концерт во Грделица (фото)

По успешниот концерт во Ниш, македонската пејачка Калиопи Букле продолжува со нови настапи.

На 14.08.2021, Опи ќе одржи концерто на плоштдот во Грделица, Србија.

Настапот ќе започне во 21 часот, а нејзините фанови и љубители на нејзината музика ќе имаа прилика да уживаат во најголемите хитови на пејачката, како и во нејзината неверојатна енергија.