Мегафон
концерти

Калиопи со солистички концерти во Белград и Сараево

Калиопи со солистички концерти во Белград и Сараево

Македонската поп дива Калиопи во октомври и ноември ќе одржи два големи концерти во два големи града на некогашната Југославија. Таа на 23-ти октомври ќе одржи концерт во Домот на младите во Сараево а на 4-ти ноември во МТС дворана (Дом на синдикатите) во Белград.

Калиопи уживаа голема популарност во регионот а имајќи во предвид дека ова нејзин прв концерт во Белград по 3 години односно по 4 години во Сараево, интересот е очекувано голем.

Останати вести од Мегафон