Љубов и Секс

Каков секс е подобар: Со или без игра?

Каков секс е подобар: Со или без игра?

Многу парови посветуваат големо внимание на предиграта, доживувајќи ја како повозбудлива и од самиот секс. Жените имаат потреба од малку повеќе време и подолга предигра обично, додека се загреат доволно за вистинскиот дел. Предиграта ја зголемува возбудата, со што се обезбедува пообилно навлажнување кај жените и соодветно по лесно и безболно проникнување на пенисот.

Предиграта води кон повозбудлив секс како и полесно постигнување на неверојатен оргазам. Некои парови тврдат дека со текот на годините започнуваат многу повеќе да се насладуваат на предиграта отколку на самиот секс. Предиграта може да вкључува се она што ве прави да треперите – бакнежи, прегратки, расоблекување, еротски масажи, петинг, орална љубов, гледање порно, стриптиз.

Предиграта е важен дел од добриот секс, затоа не ја пропуштајте.

извор: макпрес