Радио Милева

Како друга девојка: Дефне ја видовте со новата фризура, но во ваква модна катастрофа не би ја познале!

Како друга девојка: Дефне ја видовте со новата фризура, но во ваква модна катастрофа не би ја познале!

Популарната турка актерка и модел Елчин Сангу, најпосле може да здивне од промоцијата на новиот филм во колегата Бариш Ардуч, „Време за среќа“.

Откако посетија многу градови во Турција и низ Европа, Елчин има време да ги наполни батериите, да се дружи со пријателите и да се посвети на себе.

Неодамна ја скрати долгата црвена коса, па сега има кратка фризура, но и видоизмент имиџ. Имено, на едно случување се појави во демоде комцинација, во која не изгледа на себе.

На фотографијата изгледа како да е направена пред многу години, а дали наменски изгледа вака или приватно направила ваква модна грешка  -не знаеме.

Фотографиите привлекоа големо внимание на Инстаграм, а пак обожавателите беа збунети од изданието на својата миленичка.

Останати вести од Радио Милева