Љубов и Секс

Како да продолжите да имате добар секс во долга врска?

Како да продолжите да имате добар секс во долга врска?

За да имате исполнет сексуален живот кога сте во долга врска, кога веќе имате партнер се што треба е правите е да имате оргазам секој пат? Или не е толку едноставно?

Ова одлично видео објаснува низ кои фази минува една врска, кои се можните проблеми кои можат да се јават и како да ги надминете за да го одржите огнометот во сексуалниот живот. Вообичаените совети како „зачинете ги работите во спалната“ не се тоа што треба да го чуете, туку токму ова:

извор:боза.мк