Љубов и Секс

Како да препознаете незрел маж кој е заинтересиран само за секс?

Како да препознаете незрел маж кој е заинтересиран само за секс?

Некои од нив отворено ќе ви признаат дека се заинтересирани само за секс, но некои нема.

Ова се знаците по кои можете да препознаете маж кој не е зрел за врска и кој сака само едно нешто од вас.

Секогаш е совршено уреден

Ова само по себе не значи многу, но факт е дека мажите кои обрнуваат големо внимание на својот изглед, тоа го прават за да го привлечат вниманието на жените. Постои шанса тој да е прекрасно момче кое ја бара љубовта на својот живот, но најголемите “фраери” кои често ја менуваат облеката, најчесто на тој начин ги менуваат и жените.

Очекувате сè да направите сами

Мажите кои се навикнати да ги користат жените само за секс, навикнати се и на тоа тие да се трудат околу нив. Затоа, мажот кој сака само секс од вас често ќе ви испрати само основна порака од типот на “Еј” и ќе чека останатото да го направите сами.

Не обрнува внимание кога зборувате

Доколку ви се чини дека тој всушност не ве слуша, а во разговорот само бара шанса конечно тој да зборува, имате класичен пример на маж кој размислува краткорочно и само за себе.

Се гледате само кај вас

Или кај него. Состаноците во јавност не доаѓаат предвид, како ни запознавањето на заедничките пријатели. Ова е еден од најјасните знаци дека станува збор само за интерес за секс.

извор:точка.мк