Љубов и Секс

Како да ја разбудите желбата за брз секс кај жената?

Како да ја разбудите желбата за брз секс кај жената?

Разговор. Жените сакаат предигра. Но, тоа не се подразбира само со физичка активност. За да ја разбудите желбата за секс кај жената треба да започнете некој разговор кој ќе има секси приказна. Почнете со разговор на телефон, или некоја смс порака… додека сте на вечера, во кино…

Лубрикант. Можеби сте постигнале да ја разбудите желбата за секс кај жената, но кај неа не се довиваат овие процеси секаде рамномерно. Затоа употребете лубрикант. Тој е одличен за секс на брзина.

Добар наслонувач. Сексот на брзина најчесто се случува на нога. Заради тоа најдете добар наслонувач врата, ѕид, скали… кој ќе ви ја олесни работата.

извор:попара.мк