Љубов и Секс

Како да го натерате партнерот повторно да се заљуби во вас: Овие 3 ситници ќе ви ја разгорат љубовта

Како да го натерате партнерот повторно да се заљуби во вас: Овие 3 ситници ќе ви ја разгорат љубовта

Пронаоѓањето и одржувањето на љубовта е предизвик за секој од нас

Многумина веруваат дека заљубувањето е чувство кое поминува и дека по првата година од врската остануваат љубовта и почитта.

Меѓутоа, во реалноста тоа не е така.

Згора на тоа, мажите со текот на времето уште повеќе се заљубуваат во својата поубава половина, но сепак треба да знаете некои ситници кои ќе ви помогнат да ја „проработи“ старата искра повторно.

Потсетете го на убавите моменти

За вашата врска постојано да остане на добро ниво и да има повеќе подеми и падови, а секако природно е и двајцата да бидат во една врска, многу е важно да не заборавите што ве привлекувало еден кон друг. .

Токму овие квалитети на вашата врска треба да ги негувате, за да преживеете во постојана љубовна состојба, скокоткана од пеперутки во стомакот.

Направете нешто ново заедно

Ако правите нешто сосема ново, за прв пат заедно, големи се шансите овој потфат да ве зближи, да го разбуди вашиот авантуристички дух и да ви помогне да ги запомните идеите, довербата и наклонетоста што сте ги негувале заедно.

Еден од најдобрите начини за постигнување на целта е да бидете возбудени за нешто што го очекувате заедно, и поради тоа, да се впуштите во нешто ново е секогаш одлична идеја.

Изненадете го со нешто што му се допаѓа

Сè што ќе научите за партнерот можете да го искористите за да го поправите денот кој не е најсветлиот. Насмевката на вашиот партнер е скапоцена и бесценета, особено кога го предизвикувате.

Ако на овој начин работите на вашата врска, вашиот партнер секој ден сѐ повеќе ќе се заљубува во вас, бидејќи ќе знае дека го слушате и дека навистина се грижите.

Извор: попара.мк