Радио Милева
горд вујко

Кај Димитар Атанасовски и Сара Мејс се слави: Семејството стана поголемо – штркот донесе уште едно бебе (фото)

Кај Димитар Атанасовски и Сара Мејс се слави: Семејството стана поголемо – штркот донесе уште едно бебе (фото)

Телевизискиот водител и маркетинг менаџер, Димитар Атанасовски и неговото семејство го дочекаа еден од најсреќните денови во животот.

Имено, неговата помала сестра Марија и неговиот зет Алек станаа родители за првпат.

Им се роди машко бебе кое го доби името Јаков.

За убавата вест гордиот вујко се пофали на својот Инстаграм, па за време на ручек во знак на внимание тазе родителите испратија пакетче за раѓањето на Јаков, а на истото среќни беа сите, особено малата Илина која уште еднаш стана поголема дадичка.

Семејството сега е поголемо за уште еден член, а Атанасовски уште посреќни со уште едно машко по раѓањето на Кирил.

Честитки, да е жив и здрав!

Останати вести од Радио Милева