Мегафон
концертна промоција

„Кабадајас“ во Станица 26

„Кабадајас“ во Станица 26

Концертна промоција на новиот, втор по ред, албум на групата Kabadayas во состав Џоле Максимовски-Бас, Зоран Костадиновски- Гитара, Дино Милосављевиќ- тапани, во среда 2ри мај во Станица 26 со почеток во 21 часот. Албумoт се вика „Од Понеделник…“ – инспирација од често употребуваната скопска фраза. 8 композиции, модерна македонска вокално инструментална музика, џез амбиент, скопски а светски шмек.

Специјални гости: Марија Димитријевиќ, Ратко Даутовски, Трајче Велков. Билети во претпродажба.