Живот и Стил

Јутјубер покажува на што го потсетува секоја земја во Европа: Еве што кажа за Македонија

Јутјубер покажува на што го потсетува секоја земја во Европа: Еве што кажа за Македонија

Дали кога гледате во облаците некои од нив ве потсетуваат на нешто? Луѓето често наоѓаат форми онаму каде што тие не постојат.

Јутјуберот Закабер на својот канал објавил видео во кое илустрирал на што го потсетуваат европските земји. Албанија го потсетува на презерватив, Ерменија на ајкула, а Австрија на дебел полжав.

Босна и Херцеговина му наликува на ракета, а Хрватска на змеј. Србија го потсетува на диносаурус, а Косово на дух.

Според него, нашата земја изгледа како голем карфиол. Дали се согласувате со него?

извор: Курир.мк