Радио Милева

Јована Јоксимовиќ се врати на ТВ екраните, а за еден таен детаљ го „обвини“ Жељко!

Јована Јоксимовиќ се врати на ТВ екраните, а за еден таен детаљ го „обвини“ Жељко!

Јована Јоксимовиќ и Срѓан Предојевиќ се втатија на ТВ екраните и тоа во утринската прогама на Прва српска телевизија.

Јована на својот Инстаграм откри дека нејзиниот сопруг Жељко Јоксимовиќ е главниот виновник за музиката која е на главната шпица на оваа емисја.

„Преубава музика за шпица на нашата утринска програма, ја направи мојот сопруг, мојата љубов и најголема поддршка. Не постојат зборови со кои можам да се заблагодарам, бидејќи негова желба е беше да направи поголема магија од оваа што ја искомпонира“, напиша Јована.


Очигледно работните ангажмани одат во пакет, па кога Јована прави нешто, мора и Жељко да замеша прсти.

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Останати вести од Радио Милева