Радио Милева
солзи радосници

Јована Јеремиќ во солзи за „Денот на жената“: „Денес ми е најубав 8-ми март во животот“

Јована Јеремиќ во солзи за „Денот на жената“: „Денес ми е најубав 8-ми март во животот“

Јована Јеремиќ се расплака на 8ми март, меѓунардониот ден на жената.

Имено, нејзината ќерка ја изненадила со подарок кој сама го направила во градинка.

-Денес ми е најубав 8ми март во животот. Леа ме расплака. Не очекував. Ми направила подарок за 8ми март во градинка. Мојата ќерка мене ми даде подарок.Не знаев како да реагирам. Се чувствував неснаодливо, ми се мешаа емоциите и сеќавата низ се што поминавме заедно, сите наши борби, мајчините солзи и насмевките на Леа, вели водителката на социјалните мрежи.

-Среќна сум и полно ми е срцето.Толку сме храбри и свои, емотивни и добри. Чистата душа најмногу свети. Влегувам в автомобил и возачот ми вели: „Јована ќерката е иста како вас. Преслатка е. Јас и понатаму плачам од среќа бидејќи сум еден тежок емотивец и човекот се врти и вели: Јована, Леа е горда каква мајка има, додава Јеремиќ.

-Леа, те сака мајка ти. П.С И послете кажете дека ми е лесно, заклучи водителката.

фото: инстаграм

Останати вести од Радио Милева