Радио Милева
мора да обезбеди

Јована Јеремиќ откри зошто се развела: „Го оставив сопругот затоа што не ми купи стан и Ролекс“

Јована Јеремиќ откри зошто се развела: „Го оставив сопругот затоа што не ми купи стан и Ролекс“

Пред извесно време Јована Јеремиќ направи конфузија кај сите со „Список што секој сопруг мора да го исполни“.

Водителката неодамна во емисијата „Сценирање“ на Курир ТВ изјави дека мажите мора да обезбедат сè за своите сопруги, но дека вистинскиот трошок ги чека кога ќе добијат деца.

„Кога на маж ќе му родиш дете, тој е должен да ти купи Ролекс, стан во центарот и најнова кола. Ако живее во внатрешноста, тоа мора да е куќа, ролекс и најнова кола. Извини, нека заработи. Мора да си ја обезбеди сопругата, се друго е лага и манипулација!“, рече Јеремиќ.

Затоа нејзиниот поранешен сопруг Воислав Милошевиќ, со кој има дете, стана поранешен.

А сега гостувајќи во емисијата на Огњен Амиџи добила прашање токму за оваа изјава.

„Јована, дали мажот ти купи стан, кола и ролекс“.

„Не, затоа ми е бивши“, одговорила Јована.

Фото:Принтскрин/Амиџи Шоу/jeremicjovana

Останати вести од Радио Милева