Радио Милева
престижно признание

Јована Јеремиќ ја доби наградата „Силна жена“ – еве на кого ја посвети (фото)

Јована Јеремиќ ја доби наградата „Силна жена“ – еве на кого ја посвети (фото)

Водителката на „Пинк“ Јована Јеремиќ  го доби признанието „Силна жена“ што нејзе многу и значи.

– Наградата за „Силна жена“ е престижно признание. Силната жена има силно тело, длабоки емоции и чиста душа! Силната жена е пред се своја, а дури потоа е туѓа – изјави на почетокот Јована Јеремиќ.

– Не сме ние виновни што сме силни. Виновни се оние кои се слаби! Наградата ја посветувам на ќерка ми Леја и телевизија „Пинк“, Милица и Жељко – додаде водителката.

– Силна жена е онаа која може сè сама, но избира да го прави тоа во пар, бидејќи е поубаво – заклучи Јована по добивањето на споменатата награда.

Фото:Принтскрин/Приватна Архива

Останати вести од Радио Милева