Мегафон

Јелена Томашевиќ специјален гостин на концертот на Жељко Јоксимовиќ во Скопје

Јелена Томашевиќ специјален гостин на концертот на Жељко Јоксимовиќ во Скопје

На 11. Ноември 2017 (сабота), во Вип Арената Борис Трајковски публиката може да очекува добра забава и многу изненадувања на концертот на Жељко Јоксимовиќ.

Едно од изненадувањата кое го најавија организаторите,  е ексклузивниот гостин на концертот, а тоа е српската поп дива – Јелена Томашевиќ.

Останати се само уште мал дел на билети, а поради огромниот интерес во продажба дополнително се пуштени М блоковите (М7, М8, М9).

Билетитеможе да се набават преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се” низ цела Македонија, во Пола Југотон, Југотон и цвеќара “Розе” – Веро 2, како и онлајн на www.kupikartizase.com.