Радио Милева

Јелена Карлеуша и Цеца се сретнаа на суд, но се случи нешто шокантно за двете! (фото)

Јелена Карлеуша и Цеца се сретнаа на суд, но се случи нешто шокантно за двете! (фото)

Јелена Карлеуша и Цеца Ражантовиќ повторно се најдоа во Првиот основен суд во Белград, каде што беше закажано рочиштото за 18.04.2018

Пејачките се појавија поради приватна кривична тужба за клевета на Јелена Карлеуша, a Цеца поднела контра тужба.

 

Судењето е одложено, а денес требаше да биде одржан првиот обид за смирување. Екипата на Телгеграф.рс била на местото на настанот, а еве како изгледале двете пејачки пред судот.

Починал судијата. Рочиштето е одложено. Секој ја бара правдата на суд, а судот го потврдува виновникот, како што јас некои работи ги барам преку суд“, изјави Цеца по рочиштето.

Се започна од изјавите на Карлеуша дека Цеца влијаела на луѓе да го ликвидираат нејзиниот свршеник Чандо. Ражнатовиќ ја тужеше Карлеуша за навреда, а на крајот од ноември претходната година двете пејачки се најдоа во судница, каде што требаше да се смират за да го избегнат судењето.

фото: Зорана Јефтиќ

 

Останати вести од Радио Милева