Мегафон
ТВ Премиера

Јана Стојановска гостинка во новото издание на „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

Јана Стојановска гостинка во новото издание на „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

Гостинка во втората епизода од третата сезона на “Улица Македонија”, убавата и талентирана актерката Јана Стојановска.

Имавме привилегија да чекориме по Улица Македонија со девојката која има неверојатно актерско ДНК во себе… и секако, богата актерска семејна традиција.

Не го пропуштајте следното издание на “Улица Македонија” со Бојана Скендеровски, премиерно на ТВ НОВА во недела (11.02.2018) во 20:30 часот.

Лице в лице со домаќинката и бројниот ТВ аудиториум -мултиталентираната македонска актерка, популарната Јована од „Сенки над Балканот“, нашата Јана Стојановска.