Радио Милева

Јаховиќ беше во загуба: Еве зошто Ана Николиќ и Емина не разговараат!

Јаховиќ беше во загуба: Еве зошто Ана Николиќ и Емина не разговараат!

Вистинска естрадна битка се водеше на „Сунчане скале“ во 2004 година. Ана Николиќ и Емина Јаховиќ облекоа ист фустан, па само неколку часа пред настапот Емина трчаше по Будва за да најде нова креација.

Имено, додека сите музички фестивали служат за да се претстават пејачите што подобро пред публиката, во далечната 2004-та овој фестивал беше најпопуларен во регионот.

Во тоа време, ни случајно не им паѓаше на памет да се појават натпреварувачите во иста модна креација, а скандалот за кој медиумите пишуваа долго време се случи помеѓу Емина Јаховиќ и Ана Николиќ.

Најголем стрес тогаш доживеа Емина која настапуваше веднаш после Ана.

Во провокативната колекција на Роберто Кавали се појави прва Ана Николиќ со песната “Среќен ми не долази”, а идентичен фустан го купи и го облече на генералната проба Емина која требаше по Ана да настапи со песната “Узалуд се будим”.

Во тоа време по медиумите се зборуваше дека за оваа креација двете имаат дадено по 4000 евра.

Останати вести од Радио Милева