Радио Милева
ВИДЕО

Ја сврти камерата оддолу: Ноне го запали Инстаграм со кадар во меѓуножјето!

Ја сврти камерата оддолу: Ноне го запали Инстаграм со кадар во меѓуножјето!

За себе вели дека сака да ги прави луѓето среќни, бидејќи е родена под среќна ѕвезда, тоа е девизата на нашата некогашна пејачка Ноне Неделковска која неколку години се концентрираше на работата на брод.

Периодов повторно е на работна позиција, но како што вели секое време го користи за да направи некој среќен, а и самата да се наполни со позитивна енергија.

Се за таа среќа, Нонето реши да ги израдува своите следбеници на социјалните мрежи и тоа со жежок кадар од камерата насочен кон нејзиното меѓуножје.

Вешта во пофатот, екс-пејачката најмногу ги усреќи припадниците на посилниот пол. Моментално е на топлите Бахами, па за да не ни студи, не загреа вака квалитетно.

 

Останати вести од Радио Милева