Мегафон

Изложба на дела од Мирослав Масин во КИЦ Битола

Изложба на дела од Мирослав Масин во КИЦ Битола

ЈОУ Културен и информативен центар – Битола и Меѓународната ликовна колонија „ДеНиро“ со особено задоволство Ве покануваат на Изложба на дела од ликовниот уметник Мирослав Масин, дел од приватната колекција „Филеви“.

Четврток 30.03.23, Офицерски дом – КИЦ Битола, Кристална сала 19.00 ч.

Останати вести од Мегафон