Радио Милева

Иван Маринковиќ откри неочекуван разговор со екс-сопругата Гоца Тржан

Иван Маринковиќ откри неочекуван разговор со екс-сопругата Гоца Тржан

Неколку дена во медимите кружат гласини дека ќерката на Гоца Тражан сака да се откаже од нејзиниот татко Иван Маринковиќ и дека се срами од неговото презиме.

Иван Маринковиќ призна дека имал приватен повик и дека се слушнал со бившата сопруга Гоца Тржан.

Тој изјави дека се е во ред и дека нема потреба за грижа.

„Зборував со мојата бивша сопруга. Многу убаво разговаравме. Тоа што се пишуваше не е вистина, изјави Иван.

Останати вести од Радио Милева